• Dinertijd: Wij verwelkomen u graag tussen 18:00 en 19:00 uur.

 

  • Annuleringsbeleid: Annuleringen dienen vóór 14:00 uur op de dag van de reservering gemaakt te worden. Volgens de voorwaarden en bepalingen voor annuleringskosten, of in geval van no-show, brengen wij €50 per persoon in rekening. Bij no-show zonder vooraankondiging wordt €100 per persoon in rekening gebracht. Dit beleid geldt ook indien u het aantal gasten in uw gezelschap wilt verminderen.

 

  • Reserveringen voor Grote Groepen: Voor groepen van meer dan 5 personen, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen voor de reservering. Let op: maak geen online reservering voor 4 personen met de intentie deze uit te breiden naar 5. Vanwege beperkingen in ruimte en het aantal beschikbare tafels, hanteren wij een minimum van een 6-gangenmenu voor groepen groter dan 4 personen. À-la-carte- en 5-gangenmenu’s zijn dan niet beschikbaar.

 

  • Menu Informatie: Ons menu is geïnspireerd op de Franse keuken met internationale invloeden en bevat ingrediënten zoals zuivel, gluten, ui, knoflook, gember, citrus, capsicum en eieren. Wij adviseren gasten met allergieën voor deze ingrediënten vanwege gezondheidsrisico’s om onze keuken te vermijden, aangezien aanpassingen aan gerechten vaak afbreuk doen aan onze creatieve visie.

Reserveren bij Mano Restaurant

Reserveer eenvoudig bij Mano restaurant in een intiem en elegant monumentaal pand gelegen op de plek waar het Spaarne en de Bakenessergracht elkaar ontmoeten.

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00 - 0:00
Woensdag 18:00 - 0:00
Donderdag 18:00 - 0:00
Vrijdag 18:00 - 0:00
Zaterdag 18:00 - 0:00
Zondag Gesloten

Wij verwelkomen u graag tussen 18:00 en 19:00 uur voor het diner.