Wie droomde als kind nu niet van grootse dingen, van avonturen en van prachtige creaties? Onze jonge chefs Daniël en Kevin in elk geval wel. Hun gezamenlijke droom? Een eigen restaurant!
Verschillende routes brachten onze twee chefs in de dop naar verschillende plekken. De ene vond zijn plek in Haarlem en de ander zocht zijn geluk in Amsterdam. Zo ontstonden er twee verschillende stijlen, twee routes die uiteindelijk toch naar hetzelfde doel blijken te leiden.
Vandaag, 15 jaar later, heeft die droom van twee kleine mannetjes vorm gekregen. Een restaurant waar hun unieke mix van stijlen en skills samenkomt. Waar hun gezamenlijke inspiratie van streetfood van over de hele wereld en culinaire hoogstandjes resulteert in een kleurrijk en verassend menu dat garant staat voor smaakexplosies.
Vol trots nemen we jullie mee op onze 15 jarige reis. Ga met ons mee en word ook een Hermano!
Onze menukaart is op basis van de Franse keuken met een internationaal tintje. We gebruiken… zuivelproducten, gluten, ui, knoflook, gember en eieren. Wij adviseren gasten met allergieën geen gebruik te maken van onze keuken. Het aanpassen van gerechten doet vaak breuk aan onze ideeën en de visie van het menu.